Avaliações de Sushieye2 Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
H
31 março 2024

Best sushi i ever eat

Dana
7 março 2024

Heerlijk, ga zeker vaker bestellen!

Naomi
17 fevereiro 2024

Leuke mensen die er werken en sushi is altijd lekker!

Nuwombo
1 janeiro 2024

Good contact/reaction time. Nice sushi! Worth the money. Highly recommended. Thank you!

Maxim
20 dezembro 2023

Everything was amazing!

Roald Kamstra
8 dezembro 2023

Vriendelijke bejegening en het eten was weer mooi verzorgd en erg lekker.

Mark
1 dezembro 2023
Tommy
3 outubro 2023

Snel, niet duur, vers en goede kwaliteit. Zijn flexibel genoeg om aangepaste bereidingswijze mee te nemen

Alexandra
26 agosto 2023

Erg lekkere box van sushi met zalm en tonijn. Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Silvina
10 agosto 2023

Receptionist in Holiday Inn Express Amsterdam - City Hall

Erik
15 julho 2023

Zeer smakelijk! 4,5 sterren

Elo
10 julho 2023

Verse en originele sushis, goede rijst. Ik zou geen saus gebruiken voor de klassieke nigiri’s. De bezorger was er precies op de aangegeven tijdstip. Perfect!

Chloe
3 julho 2023

The best sushi takeaway in Amsterdam. Their boxes are fresh and a side of extra dragon rolls gives a unique addition. Ordered and it was delivered very quickly despite it being a Sunday which is often popular on delivery (they have their own courier). Highly recommend!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Tommy
17 junho 2023

Ik vind de sriracha mayo in de nigiri niet zo lekker. Liever gewone nigiri. Vis was lekker vet en vers en rijst was goede temperatuur en vers. Lekker gegeten!

yankee
15 maio 2023
Felix
7 maio 2023

Snel, uitstekende kwaliteit en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Maria
2 maio 2023

One of best sushi in the town. Super fresh and delicious.

Karine lucas
2 abril 2023
Beekman
22 março 2023

Vers gemaakt waar ik bij stond. Uitstekende kwaliteit. Vriendelijke mensen. Een aanrader.

Job Schimmel
4 março 2023
E
21 janeiro 2023

Lekkerste sushi ever!!

Loeloe
20 dezembro 2022

Heerlijk en zo vers

Anna
8 dezembro 2022

Really great sushi! I dis take away, as I stayed in a hotel nearby. Would def. Go again! The guys were also really friendly!!

Loeloe
6 dezembro 2022

Sushi is fantastisch, zo heerlijk, mijn complimenten

Filippo Rinaldi
19 novembro 2022

Service was brilliant and the food was delicious. The menu had a great selection of choices

Chloe
1 novembro 2022

Heel lekker en vers. Was snel voorbereid - we hebben het afgehaald.

Carla
30 outubro 2022

Heerlijk gegeten en heel snel klaar

Martin Gerssen
23 outubro 2022

Altijd vers gemaakt en goede kwaliteit.

Reacção a Sushieye2

Dear Martin, Thank you for the positive feedback. Hope to see you again!

Carina
18 agosto 2022
Reacção a Sushieye2

Dear Carina, Thank you for the feedback. We are happy that you are satisfied! Hope to see you again!

Sahhas
14 agosto 2022
Reacção a Sushieye2

Dear Sahhas, Thank you and we are happy to know that you are satisfied.Hope to see you again!

Max
13 agosto 2022

Everything was super tasty, thanks!

Reacção a Sushieye2

Dear Max, Thank you for the compliment! We are happy that you are satisfied. Hope to see you again!

Lisa
1 agosto 2022

super lekker!!

Reacção a Sushieye2

Dear Lisa, Thank you for the feedback . Your satisfaction is our great pleasure. Hope to see you again!

Eugene
10 julho 2022

10% online Korting lijkt niet te werken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushieye2

Dear Eugene, Thank you for the feedback and we are happy that you are satisfied. Sorry for the misunderstanding as the 10% discount is only works for the pickup order . Actiecode SUSHIEYE2 is for the free delivery . Sorry for the inconvenience. Hope to see you again !

Park
20 junho 2022

Very tasty and fresh. Thank you!

Reacção a Sushieye2

Thank you for the positive review.. hope to see you again !

Ruben
12 junho 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bediening.

Reacção a Sushieye2

Bedankt! We zijn blij dat je tevreden bent met onze sushi. Hoop je weer te zien!